Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمی در رادیو گفت‌وگو گفت: هر کسی که واکسن زده باشد یا بیمار نباشد، می‌تواند از خدمات استفاده کند زیرا قصد داریم مطمئن شویم همه افرادی که خدمات دریافت می‌کنند واکسن دریافت کرده و بیمار نیستند.

به گزارش گروه فرهنگ وهنر خبرگزاری برنا؛ برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت وگو در خصوص اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید با حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا به صورت تلفنی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین قاسمی قرنطینه را یکی از کارکردهای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید مطرح کرد و گفت: با شروع ویروس کرونا مدیریت به صورت مداخلات موضوعی بود؛ یعنی مناسبت‌هایی که منجر به تجمع و تردد می‌شد را ورود می‌کردیم و نسبت به اعمال محدودیت اقدام می‌کردیم. این فرایند از اسفند 98 تا اول آذر سال 99 ادامه پیدا کرد.

وی افزود: از ابتدای آذر سال گذشته طرح محدودیت‌های هوشمند را بر اساس تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا کردیم. بر این اساس، حوزه‌هایی که در طول 8 تا 9 ماه گذشته شناسایی شده و نیازمند مداخله بودند، بر پایه وضعیت قرمز، نارنجی، زرد و آبی شهرها دارای محدودیت‌های مختلف بودند.

دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با تصریح بر اینکه در تمام محدودیت‌های پیشین، از فناوری‌های نوین و سامانه‌های مرتبط استفاده نمی‌شد، اظهار کرد: بر این اساس، به دنبال طراحی مدلی در قالب مدیریت هوشمند با استفاده از ظرفیت‌های فناوری در کشور بودیم. در این راستا جلسات متعددی را با معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت علوم و وزارت بهداشت برگزار کردیم. در نهایت سامانه‌ای طراحی شد که عنوان فنی آن «سکوی تبادل اطلاعات» است.

وی درباره سامانه سکوی تبادل اطلاعات توضیح داد و بیان کرد: تمامی اطلاعاتی که نیازمند دریافت استعلامات سلامتی شهروندان و بررسی وضعیت آنها است در این سامانه جمع آوری می‌شود. همه آحاد مردم عزیز در قالب خدمات دهنده و خدمات گیرنده نقش پذیری دارند. در سامانه امید این خدمات را با واکسیناسیون پیوند داده‌ایم و هر کسی که واکسن زده باشد یا بیمار نباشد، می‌تواند از خدمات استفاده کند زیرا قصد داریم مطمئن شویم همه افرادی که خدمات دریافت می‌کنند واکسن دریافت کرده و بیمار نیستند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حسین قاسمی ستاد ملی مقابله با کرونا طرح مدیریت هوشمند کرونا دبیر کمیته امنیتی سامانه امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!