Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر زهرا اباصلتی افزود: از این تعداد تماس هزار و ۷۰۰ مورد در باره واکسن کرونا، ۲۰۰ مورد در باره بیماری کووید ۱۹ و ۳۰۰ مورد هم در باره سایر  موارد همچون طرح شکایات، معاینه در منزل و مشاوره بهداشتی بوده است.

وی با بیان اینکه بخشی از تماس‌های روزهای اخیر در باره واکسیناسیون مادران باردار و شیرده بوده است، ادامه داد: در این نوع تماس‌ها به مادران باردار توصیه می‌شود فقط واکسن سینوفارم دریافت کنند اما برای مادران شیرده محدودیت نوع خاص واکسن وجود ندارد و این گروه از مادران می‌توانند از یکی از واکسن‌های سینوفارم یا آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول سامانه پاسخگویی به سوالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بخش دیگری از سوالات مردم در باره تزریق دُز سوم واکسن کرونا به افراد ۱۲ تا ۱۷ سال بوده که در پاسخ به آنها می‌گوییم این دُز فقط ویژه افراد بالای ۱۸ سال است همچنین برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی هنوز دستورالعملی نداریم و بهترین کار رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی است.

وی با تأکید بر اینکه برای کنترل مسائل بهداشتی در مهدهای کودک‌ نظارت بیشتر در دستور کار قرار گرفته است افزود: کارکنان مهدهای کودک، رانندگان سرویس و والدین آنان باید واکسینه شده باشند و این دستورالعمل برای مدارس هم لازم است و ورود کودکان دارای علائم به مدرسه و مهدکودک ممنوع بوده و فعالیت کارکنان و رانندگان سرویس مهدهای کودک و مدارس بدون داشتن کارت واکسن کرونا ممنوع است.

دکتر اباصلتی ادامه داد: برخی شکایت های مردم مرتبط با حوزه کاری اداره سلامت محیط و کار است که این موارد پس از ثبت به مسوولان مربوطه در این اداره اعلام می‌شود اما بهتر است مردم اینگونه موارد را بطور مستقیم به کارشناسان سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر تمامی ۳۳ شهرستان خراسان رضوی از نظر کرونا در وضعیت آبی قرار دارند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۶ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۱۹۶ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۳۲ هزار و ۹۵ نفر رسیده است.

همچنین ۶ میلیون و ۶۶ هزار و ۸۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

تاکنون ۶۰ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۶۸۵ دُز اول، ۵۳ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۳۱۲ دُز دوم و ۱۲ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۹۷۸ دُز سوم واکسن کرونا در کشور تزریق شده و مجموع واکسن های تزریق شده در ایران به ۱۲۶ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۹۷۵ دُز رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سینوفارم مشهد واکسن کووید 19 بارداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن آسترازنکا ویروس دلتا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سینوفارم مشهد ویروس کرونا سینوفارم مشهد واکسن کووید 19 بارداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن آسترازنکا ویروس دلتا دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان