Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی ضامنی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پروانه فعالیت رانندگان تاکسی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند ازطریق شهرداری ها مربوطه تعلیق و ادامه ارایه خدمات نیز از آنها سلب شده است.

وی ادامه داد: در راستای اجرای طرح هوشمند مقابله با کرونا که درآن به موضوع رانندگان حوزه حمل و نقل عمومی توجه شده است، تمامی اطلاعات رانندگان این بخش در سامانه "ایران من" بارگذاری شده است و براساس اعلام این سامانه چنانچه راننده تاکسی رسمی(تاکس زرد رنگ) تا کنون واکسن کرونا دریافت نکرده باشد پروانه فعالیت وی تعلیق می شود و خدماتی هم که از طریق اتحادیه تاکسیرانی به وی ارایه می شود نیز سلب خواهدشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با تاکید براینکه این موضوع برای رانندگانی که واکسن تزریق نکرده اند اجرایی شده است، ادامه داد: بر اساس این سامانه ما اطمینان خاطر داریم که چون این سامانه به وزارت بهداشت متصل است این اطلاعات دقیق و درست است و از ادامه رانندگانی که واکسن تزریق نکرداند جلوگیری می شود.

رانندگان تاکسی مبتلا به کرونا هم اجازه فعالیت ندارند

ضامنی خاطرنشان کرد: همچنین براساس اطلاعات سامانه ایران من رانندگان تاکسی که به کرونا مبتلا شده اند و تست کرونای آنها مثبت اعلام شده است نیز اگر چه تعداد آنها زیاد نیست هم از ادامه فعالیت آنها در ایام بیماری جلوگیری می شود و تا بهبودی کامل و ارایه گواهی سلامت اجازه فعالیت نخواهند داشت.

وی تاکید کرد: در گام نخست اجرای طرح هوشمند مقابله با کرونا در حوزه حمل و نقل عمومی کمتر از ۶درصد رانندگان تاکسی واکسن کرونا تزریق نکرده بودند که با محدودیت های ایجاد شده این آمار به حدود ۴ درصد رانندگان فعال ناوگان تاکسیرانی کاهش یافت که امیدورایم با ادامه اعمال این محدودیت ها و اقناع سازی رانندگان تاکسی برای تزریق واکسن کرونا به سطح خوبی برای تزریق واکسن برسیم.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: شاید برخی از رانندگان تاکسی بنابر دلیلی با تشخیص پزشکی مانند گذراندن مدت بیماری، تزریق واکسن توسط آنها به تاخیر افتاده باشد که این افراد مجاز به ادامه فعالیت هستند تا بعد از گذران محدودیت زمانی آنها هم واکسن کرونا را تزریق کنند.

به گزارش ایرنا، پیش ازاین مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از الزام اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا خبر داد و گفته بود: تمامی رانندگان حمل و نقل درون شهری (تاکسی‌های درون شهری، اینترنتی، آژانس‌های تاکسی تلفنی و سرویس مدارس) که تا کنون از انجام واکسیناسیون کرونا خودداری کنند پروانه فعالیت آنها لغو می‌شود.

در حال حاضر ۳۱۸ هزار تاکسی در کشور و بیش از ۷۶ هزار دستگاه تاکسی در تهران فعال هستند که مسافران را جابه جا می کنند .

 
 
  
  

منبع: الف

کلیدواژه: اتحادیه تاکسیرانی رانندگان تاکسی پروانه فعالیت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان