Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد علی ویشکایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد پدافند غیرعامل در فرمانداری آستارا گفت: با وجود اینکه گیلان از نظر مدیریت کرونا و تزریق واکسن و ارائه کمک های معیشتی به مردم، جزو استان های پیشرو و برتر کشور بود، اما متاسفانه در نام نویسی اصناف در سامانه ایران من رتبه ۲۹ را دارد.

وی از فرمانداران شهرستان های گیلان خواست با استفاده از ظرفیت دهیاران، اتحادیه های صنفی، سپاه و بسیج، هلال احمر و مدیران ادارات نسبت به توسعه و تکمیل نام نویسی اصناف در سامانه ایران من و ارتقا جایگاه گیلان در مهیا شدن اطلاعات بازاریان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویشکایی افزود: متصدیان رستوران ها، واحدهای خدماتی و اماکن فعال برای خدمات نوروزی باید در سامانه یاد شده نام نویسی و سپس با توجه به دریافت واکسن، کد لازم را دریافت کنند و این کار زمینه نظارت بیشتر و بهتر بازرسان بر فعالیت اصناف را فراهم خواهد کرد.

او ادامه داد: نظارت میدانی بر اصناف در شهرستان هایی که بازارهای نامتمرکز دارند اندکی مشکل است اما در آستارا با توجه به متمرکز بودن بازار، این کار باید با جدیت و سرعت و با ورود میدانی مدیران انجام گیرد.

وی همچنین از دستور استاندار گیلان مبنی بر معرفی تیم ۳۰ نفره از مدیران شهرستان ها از سوی فرمانداران به ستاد پدافند غیرعامل استان، به عنوان بازرسان قرارگاه مقابله با کرونا خبر داد و فرمانداران را به همکاری مجدانه در این رابطه توصیه کرد.

مدیرکل پدافند غیرعامل گیلان در خصوص شکل گیری قرارگاه های پدافند غیرعامل نیز گفت: پنج قرارگاه با فرماندهی استاندار در استان تعریف شده و کمیته هایی نظیر امنیت و دفاع، زیستی، انرژی و نیازهای ضروری، حمل و نقل، فرهنگی و اجتماعی، ارتباطات و فناوری و کشاورزی و امنیت غذایی در آن لحاظ شده است.

عنایت رضایی پور فرماندار آستارا نیز در این جلسه بر آمادگی مدیران برای پیش بینی وقایع و اتفاقات در حوزه های خود تاکید کرد و از آنها خواست نسبت به هر وضعیت قابل پیش بینی، آمادگی های لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام محمد جواد باقری ارومی امام جمعه آستارا در این جلسه با اشاره به وجود مضامینی در قرآن کریم در خصوص اهمیت آمادگی مسلمانان برای مقابله با حوادث و اتفاقات، بر اهمیت دادن مردم و مسئولان نسبت به پدافندغیرعامل تاکید کرد.

دکتر فرید بصیری مقدم مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا هم با اشاره به فعال بودن ۳۰ پایگاه تزریق واکسن در این شهرستان، مقدار واکسن زده شده به مردم را بیش از ۱۶۵ هزار دز اعلام کرد.

وی گفت: در نوبت نخست واکسن کرونا ۹۲ درصد، در نوبت دوم ۸۳ درصد و در نوبت سوم واکسن ۲۹ درصد مردم آستارا تحت پوشش قرار گرفتند و ۲۷ هزار نفر هنوز نوبت سوم واکسن را دریافت نکرده اند که انتظار داریم برای دریافت آن اقدام کنند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان، مرز جمهوری آذربایجان و همسایگی استان اردبیل واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا ویروس کرونا پدافند غیر عامل بهبود کسب و کار اصناف گیلان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا ویروس کرونا پدافند غیر عامل آستارا ویروس کرونا پدافند غیر عامل بهبود کسب و کار اصناف گیلان پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ رسول قنبری گفت: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

او در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد گفت: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحد‌های صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحد‌های صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • اعلام محدودیت ترافیکی در ۲ محور گیلان