Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، شیراوژن در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در حال حاضر تنها الزام قانونی برای تزریق واکسن وجود ندارد، تنها برخی خدمات عمومی مانند استفاده از وسایل نقلیه عمومی، تهیه بلیط برای مسافرت، ترددهای بین شهری و ... در شهرهای قرمز دچار مشکل بود.

سخنگوی ستاد ملی کرونا تاکید کرد: تزریق ۲ دز واکسن کرونا حتما اجباری می شود و برای استفاده از خدمات عمومی هم ضروری خواهد بود و باید در سامانه ثبت واکسن هم ثبت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: محدودیت های فعلی کرونا جدی نیستند و در شهرهای قرمز تجمعات ممنوع و محدودیت هایی وجود دارد، شاید نوبت یادآور و دز سوم واکسن کرونا در سامانه ثبت واکسیناسیون برای تردد افراد اضافه شود.

شیراوژن تاکید کرد: در معاونت درمان وزارت بهداشت تیم های واکنش سریع را داشته ایم و در برخی استان ها و دانشگاه ها که میزان بستری ها افزایش داشت تیم های سریع تذکرات لازم را داده بودند.

او بیان کرد: در یکی از جلسات گزارش تیم های سریع را داشته ایم. کیت های آزمایشی وجود دارند و محدودیتی از این بابت نیست، شاید به علت خفیف بودن علائم بیماری کرونا نیاز به انجام تست کمتر بوده است، وگرنه در موارد حساس حتما تست های کرونا انجام خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی کرونا ادامه داد: هر کسی که مشکوک به علائم کرونا شود، حتما از او تست خواهیم گرفت. میزان بستری شدگان کرونا یعنی کاهش و افزایش برای وزارت بهداشت بسیار مهم است.

شیراوژن درباره خبر منتشر شده در فضای مجازی بر مبنای تمدید تاریخ انقضای واکسن کرونا گفت: واکسن های تولید شده در کشور پس از اینکه مرحله ۴ گانه کارآزمایی را گذرانده اند و نیاز بود که مجوز اضطراری دریافت کنند تا بتوانند برای مردم مورد استفاده قرار بگیرند، بر اساس مطالعات اولیه و مستندات اولیه که تولید کننده واکسن در اختیار قرار داده تاریخ مصرف اولیه ای را اعلام می کند که آزمایشی و حداقلی است.

او ادامه داد: سازمان غذا و دارو با آزمایشات و مستندات عامل پایداری واکسن کرونا را بررسی می کند و تاریخ دقیق تر و جدی تری را اعلام خواهد کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: واکسن کرونا دوز چهارم واکسن کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نماینده واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • احتمال رگبار باران رعدو برق و وزش تند باد در مازندران
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند