Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: همیشه تاکید کرده ایم برای کنترل و مهار بیماری کرونا، دو برنامه مشخص و واضح وجود دارد که شامل پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

وی با اشاره به اهمیت تکمیل واکسیناسیون، افزود: رعایت پروتکل‌ها، شامل شستن دست‌ها، زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و…، است که باید جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهادی به تصمیمات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: تزریق دوز یادآور، مهم‌ترین تصمیم ستاد است. از همین رو، افرادی که ۶ ماه از زمان تزریق دوز دوم و سوم واکسن آنها گذشته است، باید دوز یادآور را تزریق کنند.

وی در توضیح دوز یادآور واکسن کرونا، اظهار داشت: دوز یادآور بدون در نظر گرفتن دوز دوم و سوم، تعریف شده است.

فرهادی با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به کرونا در کشور، افزود: در طرح مدیریت هوشمند مقابله با کرونا، دو موضوع برای کسانی که ارائه خدمت می‌کنند، الزامی است. نخست، اینکه فرد واکسن زده باشد یا نزده باشد و دوم اینکه، در شرایط بیماری هست یا نیست.

وی ادامه داد: تا کنون «سامانه من» برای کسانی که ۲ دوز واکسن زده باشند، ارائه خدمات را مجاز می‌داند. اما، با توجه به شرایط بیماری، تصمیم گرفته شده از ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، معیار ارائه خدمات سامانه من بر اساس ۳ دوز واکسن باشد.

فرهادی در پاسخ به این سوال که با این اوصاف کسانی که هم اکنون سه دوز واکسن زده اند می‌توانند از خدمات سامانه من استفاده کنند، گفت: اولویت سامانه من، ۳ دوز واکسن است. اما، توصیه بر این است که برای کسانی که مدت زمان تزریق ۳ دوز واکسن آنها از ۶ ماه بیشتر باشد، دوز یادآور بزنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: تمامی خدماتی که به سامانه ایران من وصل است، از ۱۵ مرداد بر اساس ۳ دوز واکسن ارائه خواهد شد.

وی افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، به همه دستگاه‌ها تاکید شده هر چه زودتر به سامانه ایران من وصل شوند.

فرهادی در ادامه با اظهار تأسف از اینکه شاهد سقوط پروتکل‌ها در جامعه بوده ایم، گفت: به دنبال کاهش آمار کرونا، روند رعایت پروتکل‌ها به شدت نزول کرد، تا جایی که در شرایط کنونی کمتر از ۵۰ درصد جامعه از ماسک استفاده می‌کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به شرایط رنگ بندی شهرها و اعمال محدودیت‌های کرونایی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی، در شهرهای قرمز و نارنجی، استفاده از ماسک در فضاهای باز و بسته الزامی است. در شهرهای زرد و آبی نیز، توصیه ما استفاده از ماسک در فضاهای بسته و شلوغ است.

فرهادی در مورد اعمال محدودیت تردد بین شهرهای قرمز و نارنجی، گفت: در حال حاضر اعمال محدودیت‌های تردد بر اساس سامانه ایران من صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم میزان نفوذ سامانه ایران من را افزایش دهیم تا مجبور به اعمال محدودیت‌ها از روش‌های قبلی نباشیم.

فرهادی در پاسخ به این سوال که امکان دارد محدودیت‌ها به شکل سابق اعمال و تشدید شود، افزود: طبیعت بیماری کرونا ناشناخته است و اگر مردم نسبت به تزریق دوز یادآور و رعایت پروتکل‌ها جدی نباشند، احتمال دارد تمهیدات جدیدی در نظر گرفته شود.

کد خبر 5542625 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا محسن فرهادی واکسیناسیون پروتکل های بهداشتی واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طرح دارویار واکسیناسیون شهدای سلامت واکسیناسیون کرونا واکسن کووید 19 رادیولوژی شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان غذا و دارو سامانه ایران من رعایت پروتکل ها اعمال محدودیت ۳ دوز واکسن دوز یادآور محدودیت ها سامانه من بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات